Filmography‎ > ‎Figuraties‎ > ‎

Familie (2014)

Productie: Familie (Seizoen 23 en 24)
Bedrijf / Organisatie: TV Bastards (Medialaan)
Regisseur: ?
Rol: Figurant als cafébezoeker.
Aantal opname dagen: 2
Aantal opnames: 3
Opname datum: 1 april 2014 en 20 Juni 2014
Uitzend datum: 11 juni 2014 en ?
Plaats: Boortmeerbeek

Beschrijving productie:
Familie is een Vlaamse televisieserie van Studio-A (nu TV Bastards) die sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op VTM. Daarmee is Familie de langstlopende Belgische soapserie. Ze is van maandag tot en met vrijdag te zien, uitgezonderd vanaf eind juni tot eind augustus.
De verhaallijnen spelen zich vooral af in en rond de stad Mechelen, waar de familie Van den Bossche sinds jaar en dag haar familiebedrijf exploiteert.

Verslag 1 april 2014:
Dit was voor mij de eerste keer dat ik in de studio's van Familie ben geweest, na even zoeken naar de ingang liep ik achteraan het gebouw Jef De Smedt tegen het lijf, hij kende me nog van vroeger want ik had Jef De Smedt al eens ontmoet achter de coulissen van een optrede en hij was al een vriend van mijn vrouwtje en jeugdvriend van mijn schoonvader. Toen ik in de studio kwam mocht ik al direct gaan lekker lunchen tussen de bv's, ik weet nog het was puree met vogelnestjes die dag.
Ik had gehoopt Jacky Lafon ook nog eens tegen te komen omdat ik een tijdje terug tijdens het grote Familie feest eens met Jacky gedanst hebt op het podium voor een paar honderd man maar helaas moest ze die dag niet werken, later hoorde ik dat ze toen eigenlijk haar ontslag al had genomen bij Familie.
Ik heb toen wel lang moeten wachten toen ik naar de set mocht (+-4 uur) en we moesten wachten in de cafetaria waar nu niet speciaal veel te zien was.
Ik heb meegedaan voor 2 opnames maar in de eerste zit ik in een dode hoek dus daar ben ik totaal niet in beeld geweest. In de tweede opname zat ik aan de toog met een zogenaamde date zoals je kunt zien op de screenshot onderaan:

https://sites.google.com/site/jimmywaem/filmography/figuraties/familie-2014/familie_01-04-2014.jpg

Verslag 20 Juni 2014:
Deze keer was mijn vrouwtje er bij en ook mochten we eerst gaan eten in de cafetaria, toen die dag was het dagmenu pizza buffet en het was super lekker. Mijn vrouwtje heeft toen koude schotel met tomaat en garnalen genomen.
Deze keer hebben we niet heel lang moeten wachten en mochten we al vrij snel de studio in.
We mochten plaatsnemen aan een tafeltje en Jef (als Jan) ging ons in de eerste scene al komen opdienen.

Wat wel grappig was is dat de opnamen even werden stil gelegd toen ze opmerkten dat er af en toe een raar geluid was tijdens de opnames, bleek dat het de voetsteunen waren van Els haar rolstoel die af en toe kraakten.
Met Jef De Smedt
Met Jef De Smedt
Comments